streda 9. septembra 2015

Umývanie presklených plôch a hydrofóbna impregnácia

Upratovacia spoločnosť A SERVIS LIPKA, s.r.o. sa špecializuje na umývanie a následné ošetrenie všetkých sklených súčastí jednak bytovej zástavby, ale samozrejme aj kancelárskych, obchodných, zdravotníckych, kultúrnych, športových alebo pamiatkových objektov. Táto špecializácia zahŕňa aj sklené fasády vrátane výškových budov, zimné záhrady, strešné okná a všetky sklené výplne, a to aj na pamiatkovo chránených stavbách.

Veľkému záujmu spokojných zákazníkov sa teší umývanie okien a výkladov s následným ošetrením hydrofóbnou impregnáciou.

Špecializácia vlastnej zdokonalenej technológie umývania okien a výkladov je zameraná na skutočnú kvalitu vyčistenia akéhokoľvek druhu skiel pomocou profesionálneho vybavenia pomôckami a čistiacimi prostriedkami renomovanej značky UNGER.

Súčasťou tejto technológie je kvalitné umytie okenných rámov a parapetov, prípadné odstránenie starých reklamných polepov, zvyškov farieb či lepidiel a pod. Zároveň je možné súčasne s umývaním skiel vykonať čistenie markíz vrátane nanoimpregnácie, ktorá výrazne predĺži ich životnosť. A práve markízy sa stali neodmysliteľnou súčasťou príjemného vonkajšieho posedenia, a to nielen v reštauračných a odpočinkových záhradkách, ale hlavne v mestách zabezpečujú tak potrebné zatienenie v sparných letných mesiacoch. Preto je nevyhnutné, a to práve kvôli letným klimatickým vplyvom, ochrániť nemalé investície pri zaobstarávaní si markíz, a pravidelným čistením a údržbou, vrátane už spomínanej impregnácie, výrazne predĺžiť ich efektivitu a životnosť.

čistenie markíz
Čistenie a impregnácia markíz
umývanie výkladov
Umývanie okien a výkladov

Umývanie okien, výkladov a hydrofóbna impregnácia


Upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. vykonáva vlastnú, dlhoročnými skúsenosťami zdokonalenú technológiu umývania okien a výkladov. Táto metóda sa radí k najkvalitnejším službám v tejto oblasti na našom i zahraničnom trhu. Prevedenie v špičkovej kvalite je podporené využívaním najkvalitnejších pomôcok a produktov značkovej firmy UNGER a tiež nekompromisným odmietaním používania leštidiel, ktoré síce vykazujú okamžitý efekt, ale v priebehu pár dní sa takto vyleštené sklá vplyvom klimatických podmienok menia na plochy plné šmúh a fľakov. To samozrejme táto firma, ktorá dôsledne dbá o najvyššiu možnú kvalitu svojich služieb, nemôže za žiadnych okolností akceptovať A všetky sklené plochy dôkladne leští overeným tzv. trikom suchého leštenia.

Táto upratovacia spoločnosť všetkým svojim zákazníkom odporúča, aby si na takto dôkladne umyté akékoľvek presklené priestory nechali naniesť hydrofóbnu impregnáciu. Táto nanovrstva má jednoznačne pozitívny vplyv na predĺženie životnosti skiel, ale aj na ekonomický efekt každého zákazníka, pretože ďalšie umývanie takto ošetrených plôch sa vykonáva už obyčajnou vodou bez akýchkoľvek umývacích a čistiacich prípravkov. Dôvod je prostý, vďaka nanesenej nanovrstve dochádza k tzv. nešpinavej úprave skiel, lebo všetka nečistota sa nabaľuje do guľôčok vody a je bez najmenšieho zanechania špinavých stôp odvádzaná prírodnými vplyvmi (vietor, samospád) mimo ošetrenej plochy. Naviac, impregnácia zabraňuje uchyteniu plesní, vodného kameňa alebo škvŕn od hrdze a chráni pred pôsobením škodlivého UV žiarenia. Táto vrstva je skutočne veľmi odolná a trvanlivá a spokojným klientom zaisťuje ochranu až 5 rokov.

Pre ďalších prípadných záujemcov je k dispozícii e-mailová adresa: centrala@a-servislipka.sk, kde im ochotne oznámia podrobné informácie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára