utorok 8. septembra 2015

Odstránenie graffiti, opravy fasád a antigraffitová ochrana

utorok, 8. septembra 2015

 Skúsená medzinárodná upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. so svojím, do detailov prepracovaným programom "Stop graffiti" zastala na skutočnom vrchole ponúkaných služieb nielen na našom, ale aj zahraničnom trhu. Špičková kvalita komplexného prevedenia a veľmi priaznivá cenová relácia ponúkaného programu je bezkonkurenčná a pre zákazníkov sa stáva zásadným a zlomovým riešením v boji s týmto ťažkým a už toľkokrát oprávnene odsudzovaným problémom.

Vo svojej podstate tento program obsahuje tri vlastnými skúsenosťami zdokonalené účinné technológie, ktoré tento problém riešia so 100%-ným účinkom.

odstránenie graffiti
Odstránenie graffiti

Odstránenie graffiti


Prvá technológia je zameraná na odstránenie grafitti z postihnutých miest na fasádach, stienkach a pod., ktoré neboli ošetrené antigraffitovou ochranou AGO. V tomto prípade je, samozrejme, odstránenie náročnejšie a účinnosť sa pohybuje medzi 60% - 90% s reálnym nebezpečenstvom, že spolu s odstránením sprejových náterov dochádza aj k narušeniu vlastnej fasády vrátane straty farebného odtieňa, či k prasklinám alebo odlupovaniu vlastnej omietky.

Aby bola docielená 100%-ne kvalitná účinnosť, je potrebné pristúpiť k ďalším veľmi dôležitým technológiám.

opravy-fasád
Opravy fasád

Opravy fasád


Po odstránení graffiti z neošetrených plôch ponúka upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. vykonanie dôležitej technológie opravy fasád, a to vlastnými, špeciálne školenými pracovníkmi, ktorí silikátovým tmelom veľmi kvalitne zatmelia a opravia poškodenú fasádu - či už sa jedná o praskliny, drobenie omietky, nerovnosti alebo otlčené rohy. Výsledný 100%-ný efekt opravy fasád zavŕši veľmi kvalitný náter fasádnymi farbami značky Weber, ktoré svojou širokou paletou odtieňov zaručia pôvodný vzhľad a životnosť fasádnej farby.

Na takto starostlivo a kvalitne pripravené fasády prichádza najdôležitejšia fáza pre účinný a efektívny boj proti sprejerom.

antigraffitová-ochrana
Antigraffitová ochrana - AGO

Antigraffitová ochrana - AGO


Táto firemná technológia zaručuje zákazníkom ozajstnú úľavu od tak rozšíreného celospoločenského problému, akým sprejové vandalstvo bezpochyby je. Po nanesení antigraffitovej ochrany a vďaka vlastnému komplexnému servisu garantuje táto upratovacia spoločnosť 100%-nú účinnosť odstránenia ďalších, teraz už márnych pokusov "sprejerských umelcov", pretože tento servis - podľa zmluvy o dielo - max. do 14 dní odstráni ďalšie pokusy sprejerov z ktoréhokoľvek miesta v Slovenskej republike, a tým odradí sprejerov od ďalších aplikácií, lebo aj pre týchto "umelcov" nie je efektívne vynakladať nemalé finančné prostriedky na nákup sprejov, ktoré sú potom veľmi rýchlo a účinne odstránené ...

A naviac, firemný komplexný servis zahŕňa doplnenie zoslabenej vrstvy antigraffitovej ochrany o veľmi kvalitný jednorazový náter BELLINZONI, ktorý zabezpečí garanciu a účinnosť ochranného náteru proti graffiti po dobu 4 - 6 rokov.

Táto, do podrobných detailov prepracovaná firemná technológia, sa stala skutočne radikálnym a najúčinnejším riešením, ktoré je prakticky jediné v účinnom boji proti tomuto "nenávidenému umeniu", ktoré úplne degraduje ľudskú kultúru a ničí všetko krásne okolo nás, všetko to, čo sa podarilo za obrovské finančné prostriedky vytvoriť.

Pre podrobné získanie informácií je všetkým prípadným záujemcom k dispozícii e-mailová adresa: centrala@a-servislipka.sk.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára