štvrtok 17. septembra 2015

Náter proti plesniam - LSG

Súčasné najnovšie technológie v oblasti upratovacích služieb ponúkajú nové, veľmi efektívne a účinné možnosti, ktoré spoľahlivo riešia dlhoročné problémy s pôsobením vlhkosti, a to hlavne pri staršej bytovej aj komerčnej zástavbe. V tých časoch stavebné normy projektov ani obmedzené možnosti používaných stavebných materiálov neriešili nebezpečenstvo vplyvu vlhkosti na ľudské zdravie a ani kvalitu, funkčnosť a životnosť týchto projektov. Je potreba si ale uvedomiť, že táto staršia zástavba je aj v súčasnej dobe nenahraditeľná a práve vďaka dnešným pokročilým stavebným a upratovacím technológiám sa ponúka reálna možnosť riešiť tieto podstatné nedostatky tak, aby spĺňali nielen dnešné náročné stavebné normy, ale aj súčasné nároky na komfort, zdravie a pohodlie.

A práve upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. ponúka svojim zákazníkom najnovšiu technológiu, ktorá účinne a efektívne rieši jeden zo zásadných problémov staršej zástavby. Tou je bez akýchkoľvek pochybností problém s vlhkosťou, ktorá pôsobí dlhodobo vplyvom nedostatočnej izolácie v samotných základoch alebo použitím nevhodných a nekvalitných stavebných materiálov.

náter proti plesniam
Príklad vhodného objektu na náter proti plesniam - LSG

Náter proti plesniam - LSG


Vlhkosť, ktorá je hlavným činidlom pre rýchly vznik plesní, kvasiniek, húb či baktérií sa však vyskytuje aj na zateplených opravených fasádach, a to vplyvom klimatických podmienok, prevažne na severných stranách budov. Upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. je klientmi vyžadovaná nielen pre svoju skúsenosť a spoľahlivosť so zásadným dôrazom na kvalitu vykonaných služieb, ale tiež pre svoju flexibilitu a veľmi rýchlu praktickú realizáciu najnovších účinnejších upratovacích technológií.

A práve náter proti plesniam - LSG je príkladom novej a účinnej upratovacej technológie s dlhodobým efektom. Táto metóda je založená na najnovších poznatkoch vedeckého výskumu, ktoré v samom zárodku znemožňujú výskyt plesní, sanitier, húb a baktérií. Vzhľadom na skutočnosť, že 100%-ná účinnosť náteru v závislosti od klimatických podmienok je mimoriadne vysoká (4 - 6 rokov), sa jedná o skutočne kvalitné riešenie, ktoré zdravotne, ale aj esteticky odstráni donedávna ťažko riešiteľný problém, a to bez nutnosti vynaloženia obrovských finančných prostriedkov na zásadnú a kompletnú rekonštrukciu. Vysokú kvalitu a účinnosť ekologického náteru proti plesniam - LSG potvrdzuje certifikácia na vhodnosť použitia ako na vonkajšie, tak aj vnútorné omietky a prakticky na všetky druhy stavebných materiálov nielen v zdravotníckych zariadeniach, ale tiež napríklad vhodnosť použitia v pamiatkovo chránených objektoch!

Všetkým prípadným zákazníkom ochotne oznámia vyčerpávajúce podrobnosti o možnostiach tohto náteru na e-mailovej adrese: centrala@a-servislipka.sk.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára