štvrtok 9. júla 2015

Unikátna a revolučná technológia LSG

utorok, 30. júna 2015

Okrem odstraňovania graffiti z fasád budov a všetkých ostatných postihnutých objektov je ďalšou, veľmi žiadanou službou upratovacej firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. čistenie a dezinfekcia stien v interiéroch, ale aj na vonkajších fasádach domov a úžitkových objektov.

Zvlášť v staršej obytnej zástavbe býva veľkým problémom vysporiadať sa s všadeprítomným alergénnym nepriateľom - v podobe plesní, kvasiniek, baktérií či húb, ktoré vďaka vlhkosti v bytoch nemá šancu majiteľ takých objektov ani častým vetraním odstrániť.

Veľmi kvalitné a účinné riešenie tohto, pre nás všetkých zásadného problému, (ohrozujúceho doslova fatálne naše zdravie) prináša táto upratovacia firma v podobe technológie LSG.

Revolučná technológia LSG


Touto veľmi účinnou a zdravotne úplne nezávadnou metódou likviduje upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. raz a navždy problém s plesňami a ostatnými alergénmi v bytoch, a to prevažne v kúpeľniach či murive orientovaných na sever, vrátane ťažko vetrateľných kútov miestností.

V čom spočíva táto technológia? Prípravky LSG neobsahujú žiadne toxické ani prchavé látky, je bez organických rozpúšťadiel, bez kovov alebo nanočastíc. Efektívnosť LSG je okamžitá po zaschnutí. Takto ošetrené plochy sú vysoko odolné proti vlhkosti, UV žiareniu a sú umývateľné so zvýšenou oteruvzdornosťou. Prípravok je ekologický s trvalou funkčnosťou. Jeho cena, jednoduchá aplikácia, ľahká údržba a široká paleta možnosti využitia robí z tejto technológie moderný vysoko účinný nástroj na likvidáciu všetkých plesní, baktérií, kvasiniek a vôbec nepríjemných alergénov ohrozujúcich naše zdravie.

Veľmi dôležitá je činnosť pracovníkov tejto firmy pred samotnou aplikáciou tejto unikátnej technológie.

Postihnuté miesta dôkladne očistí a mechanicky odstráni pomocou špeciálneho čistiaceho prípravku na báze chlóru. Po úplnom vyschnutí takto ošetrených miest prichádza už samotná aplikácia LSG, a to vo veľmi slabej vrstve. Pre svoju dôslednosť v nároku na kvalitu a účinnosť svojich metód je pre túto spoločnosť samozrejmosťou prípadná výmaľba a plná funkčnosť ňou ošetrených miestností.

Práve univerzálnosť využitia tejto modernej technológie umožňuje aplikáciu na vlhkosťou a plesňami postihnuté fasády domov a ostatných vonkajších plôch.

Akékoľvek otázky záujemcom radi zodpovedia na e-mailovej adrese: centrala@a-servislipka.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára