streda 15. júla 2015

Pieskovanie

Upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. sa veľmi intenzívne zaoberá metódami, ktoré eliminujú rozširovanie už mnohokrát zmieňovaného a kritizovaného javu - sprejového graffiti, ktoré tak fatálnym spôsobom ničí našu kultúru a ničí naše okolie prakticky na každom kroku.

O veľmi účinnej a spoľahlivej technológii antigraffitovej ochrany (AGO) nemá snáď už nikto pochybnosti, pretože táto firma so svojím komplexným servisom dáva pádne dôkazy, ako sa proti opakovaným útokom sprejerov spoľahlivo chrániť.

Je to práve kvalita, neustále zdokonaľovanie upratovacích technológií, flexibilita a ústretovosť voči svojim zákazníkom, ktoré túto upratovaciu spoločnosť radia medzi absolútnu špičku nielen v boji proti graffiti, ale celkovo vo veľmi širokom spektre upratovacích činností.

A práve z tohto širokého spektra ma veľmi zaujal ďalší, a to veľmi univerzálny spôsob odstraňovania ako sprejového graffiti, tak aj čistenia stien, fasád a mnohých ďalších stavebných prvkov od poškodenia poveternostnými aj ostatnými vplyvmi. Áno, jedná sa o odstraňovanie všetkých druhov nečistôt pomocou upratovacej technológie pieskovanie.


pieskovanie
Pieskovanie – technológia odstraňovania graffiti

Pieskovanie a jeho mnohostranné využitie


Áno, táto technológia prináša využitie nielen v priemyselných oblastiach, ale bola schválená aj Pamiatkovým úradom Slovenskej Republiky ako šetrná a účinná metóda pri čistení fasád, sôch a všetkých ostatných plôch historických objektov od graffiti, ale tiež, samozrejme, od machov, rias, hrdze, zašlej špiny, starých náterov a pod. Ďalšie využitie sa ponúka pri čistení a ošetrení oceľových konštrukcií. Túto možnosť renovácie určite ocenia aj majitelia menších plôch, ako sú napríklad pomníky, vonkajšie obklady a dlaždice.

Táto technológia spočíva vo využití špeciálnej pieskovačky, ktorá pieskuje buď jemný piesok, granit alebo orechové šupky na postihnuté miesta a veľmi šetrným spôsobom odstraňuje všetky zmienené nečistoty a usadeniny. Tieto služby vykonáva skúsená upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. nielen na území Slovenskej republiky, ale aj v Česku, v Rakúsku a Nemecku.

Prípadným záujemcom všetky otázky radi zodpovedia na e-mailovej adrese: centrala@a-servislipka.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára