štvrtok 9. júla 2015

LSG - progresívna technológia nielen proti vlhosti stien a fasád

V staršej bytovej, kancelárskej a priemyselnej zástavbe prebieha neustály boj s vlhkosťou, plesňami, hubami, kvasinkami a baktériami, ktoré sa vo vlhkom prostredí nekontrolovateľne rozširujú a spôsobujú nielen estetické alebo materiálne škody, ale hlavne vážne zdravotné problémy. Tieto budovy sú pritom neoddeliteľnou a hlavne stále potrebnou súčasťou nášho bývania, pracovného prostredia, ale aj dôležitou súčasťou prostredia v zdravotníctve, obchodoch či pamiatkových objektoch.

Nemožno pritom odsudzovať architektov, stavbárov a remeselníkov z dôb minulých, ale skoršie poznatky a metódy zjednodušene povedané nemohli konkurovať dnešným možnostiam, kedy moderný výskum ide ruka v ruke s novými, stále dokonalejšími technológiami. A navyše skoršie normy a predpisy vôbec neriešili otázku zdravého bývania a už vôbec nepoznali vplyv nebezpečných baktérií, plesní a kvasiniek na ľudské zdravie.

A práve upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., ktorá si svojím zodpovedným a kvalitným prístupom v oblasti upratovacích činností získala špičkové renomé, ponúka svojim klientom novú progresívnu technológiu, ktorá zabraňuje tvorbe vlhkosti a účinne a úplne bezpečným spôsobom likviduje baktérie, plesne, machy, huby alebo kvasinky, ktoré spôsobujú veľmi nebezpečné zdravotné komplikácie vrátane alergií.

LSG - veľmi účinný ochranný náter proti tvorbe baktérií, plesní, húb a kvasiniek


Jedná sa o progresívnu technológiu, ktorá spĺňa všetky ekologické a zdravotné kritériá a pre svoju účinnosť a univerzálnosť prináša zásadnú pomoc a riešenie všade tam, kde sa tento problém vyskytuje - a s čistým svedomím konštatujem, že takto napadnutých a pritom toľko potrebných stavebných objektov je väčšina...

V čom spočíva prevratnosť tejto metódy? Nie som chemik ani mikrobiológ a nechcem preto odborne vysvetľovať lokálnu zmenu iónovej rovnováhy v bunkovej stene mikroorganizmu pri aplikácii ochranného náteru, podstatné je, že táto technológia je vysoko účinná, zdravotne bezpečná a plochy takto ošetrené sú odolné proti vlhkosti, dažďu, UV žiareniu a pritom umývateľné so zvýšenou oteruvzdornosťou. Ochranný LSG náter má veľmi dlhú funkčnosť, kedy 100% účinnosť sa garantuje 4-6 rokov, s tým, že môže s obmedzením fungovať až 10 rokov.

Upratovacia spoločnosť A SERVIS LIPKA, s.r.o. pred vlastnou aplikáciou ochranného náteru LSG veľmi dôkladne odstráni biologicky napadnuté plochy muriva či fasád a očistí ich od všetkých nečistôt, a potom už dochádza k naneseniu LSG na takto pripravené postihnuté miesta. Táto aplikácia je vskutku univerzálna, pretože ju možno prakticky použiť na všetky stavebné materiály - betón, vápenno-cementové omietky, drevo, umakart, OSB dosky, keramické obklady atď. O zdravotnej nezávadnosti svedčí fakt, že LSG je odporúčaná i pre zdravotnícke a potravinárska zariadenia...

Všetky podrobné informácie prípadným záujemcom radi poskytneme na e-mailovej adrese: centrala@a-servislipka.sk.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára