štvrtok 14. mája 2015

Graffiti - antigrafitová ochrana AGO

Upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. vo svojej snahe výrazne prispieť v boji s nevychovaným a sebeckým vandalizmem v podobe sprejerského graffiti ponúka svojim zákazníkom svoju vlastnú metódu prevencie.

Veľká väčšina majiteľov postihnutých fasád, múrov a zrekonštruovaných objektov ani netušia, že táto spoločnosť dokáže so 100%ným účinkom tejto novodobej hrozbe čeliť. Ide pritom o cenovo prijateľnú investíciu, ktorá spoľahlivo ochráni nielen váš majetok, ale aj Vašu nervovú sústavu, pretože s každým človekom "zamáva" pohľad na takto zničenú nemalú investíciu, ktorú ste vložili do novej alebo zrekonštruovanej fasády domu či akéhokoľvek objektu.

Antigraffitová ochrana - AGO

Upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. ako jediná v Česke republike garantuje 100% nej účinnosť svojej antigraffitové ochrany a to tým, že Vám zabezpečí kompletný servis. K tomu firma navyše ešte doplní antigraffitovou ochranu jednorazovým náterom Bellinzona, ktorý zaručí, že 100% nej účinnosť ochrany bude činiť 4-6 rokov.

Skutočne stojí za to investovať do tejto prevencie. Je to totiž jediná účinná metóda, ako spoľahlivo chrániť svoj majetok a odradiť tak vandalmi od tohto rozšíreného barbarstvo.
Stále je potrebné mať na pamäti, že samozrejme je možné odstraňovať graffity aj bez antigraffitové ochrany, ale účinnosť odstránenie je 60-90%, a to aj s nebezpečenstvom, že sa Vám sprejeri budú stále vracať.

Podrobné informácie vrátane cenovej kalkulácie získate na e-mailovej adrese: centrala@a-servislipka.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára