utorok 9. júna 2015

Antigraffitová ochrana - AGO

Položme si všetci otázku - my všetci, ktorým záleží na tom, v akom prostredí žijeme...
Čo nás upúta, či už pri návšteve blízkych, či na turistickom výlete alebo tuzemskej dovolenke? Určite nádherná príroda, skvele a nákladne opravené historické budovy a dominanty našich miest a obcí.

Okrem toho obrovské prostriedky boli vynaložené na skvalitnenie súčasných potrieb, tj. napr. vybudovaním moderných nákupných centier, fitness centier alebo aj prostých oddychovvých zákutí, obchodíkov a krčmičiek...

Prečo musíme všetci znášať to nehorázne hyzdenie v podobe graffitových podpisov (pri všetkej úcte k človeku, to nesvedčí o inteligencii, ale o prevzatí "pudových" prirodzených zmyslov od psov - treba dodať, že u psov to dá pochopiť) alebo "graffitových mazanín," ktoré pokrývajú obrovské plochy predtým draho opravené a zreštaurované...

Je preto nutné podporiť úsilie, ktoré vynakladajú upratovacie firmy v boji proti tejto ľudskej stupidite.
Medzi najúspešnejšie firmy v odbore odstránenia graffity rozšírené o účinnú metódu antigraffiti ochrany tzv. AGO rozhodne patrí upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o.Jej obrovská snaha zdokonaľovať technológiu odstraňovania grafitov a vyvíjať vlastné účinné metódy je korunovaná spokojnosťou zákazníkov, s ktorou ruka v ruke prichádza veľký záujem o využitie ich služieb.


Antigraffitová ochrana - AGO


Mnohých z nás logicky napadne, prečo používat antigraffitovú ochranu (AGO), keď predsa možno využiť služby tejto upratovacej firmy priamo až keď problém s graffiti nastane?

Odpoveď je jednoduchá aj z ekonomického hľadiska. Je potrebné si uvedomiť, že účinnosť odstránenia graffiti z neošetrených plôch antigraffitovou ochranou je 60% -90%. Avšak pokiaľ je plocha ošetrená AGO, potom účinnosť odstránenia činí 100% a to už určite stojí za úvahu.

Zvlášť vtedy, keď firma garantuje až 6-ročnú záruku vrátane servisu. Jedná sa totiž o veľmi skúsenú firmu, ktorá prichádza s vlastnými unikátnymi metódami v boji proti tomuto rozšírenému konaniu zla, ktoré bez najmenších škrupulí otravuje život nám všetkým a ničí všetko pekné, čo ľudia svojím úsilím a umom vytvorili. Musím podotknúť, že ku cti firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. určite patrí aj to, že dokáže upozorniť na skutočnosť, že nie za všetkých okolností je použitie antigraffitové ochrany (AGO) vhodné. Existujú materiály, na ktoré nemožno túto metódu použiť. Jedná sa o leštené kovy, sklo a polykarbonáty.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára